Det är mycket nu …

En månad har gått sen höstterminen startade.
Det är samma sak varje höst: helt sanslöst mycket som ska förberedas och falla på plats.
En livsnödvändig andningspaus och tid för återhämtning är min dagliga promenad runt Borsöknasjön, alternativt en cykeltur. Jag sätter hörsnäckorna i öronen, går i rask takt,  lyssnar på mina låtar och får ny energi. Då landar jag  och samlar ihop mig inför kommande uppdrag eller som idag: pustar ut efter en intensiv arbetsdag!

Hela veckan har snurrat på i turbofart:  jobbet på S:t Eskils gymnasium  med mina sångelever och körer. Min egen kör Resonans som redan varit igång i två veckor och i torsdags ett uppdrag med Sång som friskvård för kommunalanställda Idag, söndag, ledde jag en uppstartdag med Lovisakören  i Vadsbro. En härligt möte med entusiastiska duktiga körsångare som fick testa att arbeta sceniskt med sina körsånger.

Och nu väntar en ny vecka med nya  utmaningar.  Ingen dag är den andra lik.
Åh, vad jag älskar mitt jobb!