Känslan sitter kvar länge …

Hösten är här, men känslan ifrån stunden på klippan i S:t Annas Skärgård sitter kvar.
Det var en fin sommar med bra balans mellan olika jobbuppdrag och resor med tid för återhämtning. Jag älskar verkligen att resa. Det är bara en sak som stör mig, och det är när jag ska packa väskan. Att det ska vara så svårt! Det blir nästan alltid för mycket onödigt som slinker med.

Nu är det full rusch igen med jobbet på S:t Eskils gymnasium och alla mina sångelever. Har också många spännande uppdrag ute i landet som väntar. Fantastiskt roligt! Läs gärna vad som händer under fliken KALENDER.

Jag har  fått många förfrågningar  om nya sångkurser och det kommer att bli en ny sångkurs i vinter:
”Vinterkurs för sångare” den 22-24 februari 2013.
Håll utkik på min hemsida under AKTUELLT. Information kommer inom kort!
Vill du förhandsboka en plats redan nu går det bra att maila mig.