SCENISK KÖR i Eskilstuna

Tycker du om att sjunga i kör … och vill prova något nytt?

I höst startar jag en ny kör här i Eskilstuna, en scenisk kör, där du får utveckla både din musikaliska-  och sceniska gestaltning.
Är du intresserad och vill veta mera? Läs under fliken AKTUELLT!

Under alla mina år som körledare  på Musikskolan, på grundskolan, Arts & Performance vid S:t Eskils gymnasium, med fristående körer och som kyrkomusiker, har jag ofta reflekterat över vilken fantastisk potential som döljer sig  i en kör.
Länge har jag funderat på att starta en egen kör där vi experimenterar och förnyar körtraditionen genom att kombinera körsång med scenisk framställning.
I mitt arbete som kör- och sångpedagog, via mitt företag, träffar jag många olika körer som vill arbeta med fokus på scenisk kör. Har rest runt hela Sverige och hållit workshops, inspirationsdagar och fortbildning. Mina böcker  som handlar om hur man kan komma igång, har fått ett enormt genomslag.
Drömmen om   att starta en egen scenisk kör här i Eskilstuna börjar få liv och bli verklighet …
Nu är det dax!
Kören kommer att drivas som ett samarbete mellan SENSUS och mitt företag RESONANS Ing-Mari Janzon AB.

Jag har lagt ut information på Facebook men kommer också att ge löpande information här på min hemsida.
För de som inte är medlemmar på Facebook kommer jag att ha mailkonversation.
Är du intresserad och vill veta mera?
Skicka en vänförfrågan eller ett mail till mig så lägger jag in dig på min maillista/FB-grupp:
ingmarie.janzon@swipnet.se